BeerWalk trakteert!

Op ontdekkingstocht doorheen de rijke Biercultuur van Vlaanderen!

 

Beste biervrienden,

 

Nu de lente in volle glorie is, komt er weer leven in de brouwerij. Excursies, tastings, bierbeurzen … de agenda van uw vereniging is rijk ingevuld.

Wij bieden graag een aanvullende activiteit. BeerWalk is een drie uur durende tocht doorheen de historische binnenstad waarbij de geschiedenis, traditie en vergeten verhalen rond het thema bier geopenbaard worden. Want u wist natuurlijk al dat bier in de middeleeuwen de bevolking gezond hield, maar over huisbrouwerijen, gruutoorlogen of authentieke smaken en ingrediënten, valt nog veel te vertellen.

BeerWalks gaan inmiddels door in Antwerpen, Gent, Brugge, Oudenaarde en Dendermonde. Begin mei wordt BeerWalk Kortrijk wereldkundig gemaakt. Gedurende deze wandeling, stopt het gezelschap aan diverse herbergen, gezellige kroegjes of proeflokalen om te genieten van een vijftal tastings en specifieke smaakervaringen. De begeleiders van BeerWalk zijn in eerste plaats immers zythologen, in tweede plaats stadsgidsen.

Voor 39 euro per persoon presenteren we u: een drie uur durende tocht met persoonlijke gids/bierspecialist, vijf degustaties, een gratis BeerWalk degustatieglas per deelnemer.

LENTE-ACTIE: Speciaal voor bierverenigingen en bij inschrijving vanaf 10 personen, bieden we een zesde proefbier aan dat past bij streek en verhalen en dat bij de reguliere BeerWalk tours niet aan bod komt.

Meer info en reservaties: info@beerwalk.be

 

Hopelijk tot binnenkort op één van onze ontdekkingstochten!

 

-Het BeerWalk Team-

 

www.beerwalk.be -  www.facebook.com/beerwalk.be